Üdvözöllek  Fischer Gyula honlapján!

Sunday, 21 January 1900 00:00

Utolsó módosítás:

Sunday, 21 January 1900

" A jó mérnök közelít,elhanyagol,feltételez "

 

                                            Dr. Zsuffa István

Mai dátum:

Látogatók száma:

2013.01.01.- óta

Online:

Az energiaátadásról:

 

Néhány éve olvastam egy újságcikkben, hogy vannak emberek akik energiaátadással "gyógyítanak." Én mint mérnök ember elég hitetlenkedve kezeltem ezt a hírt is de mivel innen-onnan hallottam kollégától, rokontól kedvező tapasztalataikról - egyre kíváncsibb lettem.

2009 szeptemberében ismét kiújult a hátfájásom (egy főiskolás kori részleges izomszakadás következményeként) és mintha ez nem lett volna még elég két csigolyám közé is becsípődött néhány idegszál.Rettenetesen szenvedtem, kapkodtam a fájdalomcsillapítókat, kenegettem mindenféle csodakenőccsel.Alig aludtam heteken keresztül.

Orvos barátaim közül megpróbáltak többen is segíteni - de csekély sikerrel. 

Egyik kollégám mondta, hogy Ő volt egy természetgyógyásznál - egy függöny visszarakás következtében elszenvedett létrás borulás után - aki miután "helyrerakta" a csípőtájékát, egy jókora energiasokkal is ellátta.

Gondoltam nincs vesztenivalóm hát egy szombati napon elmentem hozzá. (Kiss Sándor Tiszavasvári)A bejelentkezést meg lehet próbálni de nehezen lehet előre időpontot kapni (ezt csak később értettem meg hogy miért) mert nem tudja előre mennyi időt fog egy-egy páciensre fordítani.

A háza alatti "rendelőben" fogadott ahol először két tenyerével végigkövette testem kontúrját majd hiba nélkül felsorolta azokat a helyeket ahol eddig egészségügyi problémáim voltak!!!!! (törött boka,térdsérülés,fülzúgás, stb.) Soha sem találkoztunk előtte!!!! Látja a testünket körülvevő energiamezőt (aurát.)

Majd egy stokira ültetett és egy pillanat alatt megállapította - két csigolyám nincs teljesen a helyén. Hasra fektetett a vizsgálóasztalon és alkarjával a gerincemre támaszkodva egy határozott mozdulattal helyre tette. Olyan gyorsan történt az egész, hogy megijedni sem volt időm egy nagy reccsenést hallva. Közölte fájdalmat még egy kis ideig fogok érezni mert a begörcsölt izomkötegnek el kell ernyedni.

Ismét leültetett a stokira és mondta helyreállítja az aurámat.Két tenyerét a gerincemre helyezte és kérte ha valami furcsát,szokatlant érzek szóljak. Teltek-múltak a percek (közben a rádióból Pataki Attila - "A kör közepén állok.." című dala szólt) gondoltam lassan elfárad Sanyi barátom keze, de nem éreztem semmit - aztán egyszer csak olyan forróságot éreztem a derekamon mint ha egy forró vasalót nyomtak volna hozzá. Felpattantam és "kész voltam".

Csak annyit mondott Sanyi barátom, hogy ha látnám most az aurámat eltátanám a számat. Elköszöntem és egy kicsit enyhébb fájdalommal hazaindultam.

Másnapra mintha elvágták volna - megszűntek a fájdalmaim és sokkal jobban éreztem magam.Köszönöm Sanyikám!!!

Sajnos 2013-ban Sanyi barátom elhunyt!! Nyugodjon békében.

Miután kíváncsi voltam a tudományos magyarázatára az energiaátadásnak elkezdtem az Interneten keresni ezzel kapcsolatos cikkeket. Ezekből egyet itt olvashat a kedves Olvasó.

 

 

                                                                                                                                                                      Vissza

Jótanácsok