Üdvözöllek  Fischer Gyula honlapján!

Sunday, 21 January 1900 00:00

Utolsó módosítás:

Sunday, 21 January 1900

" A jó mérnök közelít,elhanyagol,feltételez "

 

                                            Dr. Zsuffa István

Mai dátum:

Látogatók száma:

2013.01.01.- óta

Online:

Jótanácsok

A parlagfűről:

 

A sokat szidott, átkozott életünket megkeserítő növényről - kicsit más megvilágításban. parlagfü1 parlagfü2

 

A Korall kalciumról:

 

2008-ban hallottam róla először. Mivel pollen allergiában (parlagfű) is szenvedek 1990 óta - így örömmel próbáltam ki az Ökonet által forgalmazott terméket és elmondhatom, hogy azóta bírom a szezont allergia gyógyszerek nélkül. Amíg lehetett kapni használtam mellette Dr. Theiss Alergol kenőcsét - időnként bekenem vele a nózim belső felületét - de a kókuszzsír is megteszi. Ez egy óriási előrelépés annak akinek már majdnem asztmája van.A korall kalcium kapható gyermek rágótabletta, tabletta, por, kapszula formájában.Én felnőtteknek a port és a kapszulát (D vitaminnal) ajánlom. A tablettát nehéz lenyelni, a rágótabletta igazi,fínom gyerekeledel ezért felügyelni szükséges a fogyasztását.

Fontos megjegyezni,hogy pld. a port D vitaminnal együtt kell bevenni (ami segíti a felszivódást) - vagy mikor lehet napon is kell tartózkodni!

Áldásos hatását még megtapasztalhattam más területen is - rendszeres szedésével megerősödött állkapcsom csontszövet állománya és végre alkalmassá vált (több évi várakozás után) a fog implantációk befogadására.

Segít további a savtúltengés megelőzésében.

 

 

                                                                                                                                                                       Vissza