Üdvözöllek  Fischer Gyula honlapján!

Sunday, 21 January 1900 00:00

Utolsó módosítás:

Sunday, 21 January 1900

" A jó mérnök közelít,elhanyagol,feltételez "

 

                                            Dr. Zsuffa István

Mai dátum:

Látogatók száma:

2013.01.01.- óta

Online:

 Jótanácsok

A Q10 koenzimről:

 

Néhány éve kaptam egy könyvet (Hargitai Károly: Hadüzenet a halálnak címmel) melyben foglaltak nagyon meghökkentettek. A könyvet aki teheti szerezze be és olvassa el mert nagyon hasznos információkat meríthet belőle.

Ennek a sejtkatalizátornak a működéséről már voltak ismereteim, de ahogy lenni szokott ismét nem figyeltem oda a részletekre. Tudtam, hogy ezt az enzimet a máj állítja elő és fiatalkorban van elegendő mennyiség a vérben ezért is bírja a fiatal a "kiképzést". 40 év felett, majd a nyugdíjkorhatár elérése idején azonban ez a szint jelentősen lecsökken és pótolni szükséges az életünk végéig.

Korábban is szedtem Q10-et napi 10 mg-ot. Ez nagyon kevés volt, ezért nem éreztem semmit. Azóta  30-60 mg-ot veszek be belőle naponta és mozgok mellette. Ugyanilyen fontos szabály, hogy lehetőleg a délelőtti órákba vegyük magunkhoz.Egyszer elkövettem azt a baklövést, hogy  megittam rá egy dupla feketét. Na ettől óvakodjon mindenki!!!

Hatása már érezhető - kinek milyen a vére Q10 szintje - 1-2 hónapon belül. Jobb közérzet, energikusabb fellépés, javuló keringés, stb.  

 

A vércsoport diétáról:

 

Sokan sokfélét írtak már létjogosúltságáról, értelméről, értelmetlenségéről - Én tapasztalataim alapján hiszek benne!

A vércsoport     B vércsoport     AB vércsoport      0 vércsoport

 

Szerveink bioritmusáról:

 

Ha egy kicsit több figyelmet fordítunk szerveink működésének megfigyelésére - hamar rájöhetünk hogyan tudjuk  kímélni azokat.

 

 

 

                                                                                                                                                                      Vissza